top of page

Om os

Mere end bare luksus hårpleje - Det er en holdning

MERE END BARE LUKSUS HÅRPLEJE

Paul Mitchell er en holdning. Vores hårprodukter giver ikke alene lækkert, glansfuldt hår, de giver også god samvittighed. Hvert år donerer vi også millioner af kroner til velgørende formål verden over. 

Vores sortiment af hårprodukter er blevet kontinuerligt udvidet gennem årene, og Paul Mitchell producerer nu over 100 luksuriøse hårprodukter og serier, der imødekommer alle hårtyper. Dette omfatter alt lige fra prisvindende styling- og plejeprodukter til avancerede stylingredskaber og professionel hårfarve. Vores produkter kombinerer høj kvalitet med den seneste teknologi for at sikre top præstation og optimale resultater for enhver stil.

For os er det ikke tilstrækkeligt blot at fremstille luksuriøse hårprodukter af højeste kvalitet. Paul Mitchell er og vil altid være engageret i at gøre vores verden til et smukkere sted. Alle vores initiativer bygger derfor på en vision om at behandle mennesker, natur, dyr og miljø med ømhed.

Vores mål er at plante 2.000.000 træer inden udgangen af 2030 som en del af vores fortsatte engagement i bæredygtighed og bevarelse af vores planet.

2017-10-23 03.13.22 1631594158635791159_
RS12999_Print_JP_Paul_FinalCMYK-scr.jpg

JOHN PAUL MITCHELL SYSTEMS

For snart 40 år siden startede to venner, frisøren Paul Mitchell og marketing geniet John Paul DeJoria sammen hårpleje brandet Paul Mitchell. I år 1980 blev de første 3 Paul Mitchell produkter lanceret: Shampoo One, Shampoo Two og The Conditioner.

I 1983 etablerede vennerne den soldrevene Awapuhi Farm på Hawaii hvor blandt andet Awapuhi planten dyrkes. I dag høstet den awapuhi ekstrakt som bruges i Paul Mitchells produkter fra selv samme farm som blev etablere i 1983.

LOOK BEHIND THE BOTTLE

Hos Paul Mitchell består alle vores hårprodukter af naturlig vandopløselige ingredienser, med fokus på naturens egen styrke, friskhed og skønhed. Vores produkt emballage er enkelt fremstillet og genbrugelig. Ingen af vores produkter indeholder parfume, i stedet anvender vi naturlige planteolier, hvilket giver næringsrige, miljøvenlige og velduftende produkter.

 

Paul Mitchell var den første hårpleje virksomhed til offentligt at tage afstand til dyretest i en tid hvor alle andre testede på dyr. Vi har aldrig om kommer aldrig til at teste vores produkter på dyr.

Når du køber et hårprodukt fra Paul Mitchell er du med at bidrage til at gøre verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige, nemlig vores natur.

No_Animal_Testing_Poster.jpg
RS14355_P88_SR100595_WashHouse-7802_abs-

PAUL MITCHELL

Paul Mitchell er innovativ hårpleje udviklet af frisører til frisører. En af verdens førende hår-kosmetiske virksomheder og et af de mest velrenomerede brands i DK.


Paul Mitchell er bygget på ekspertise, kreativitet og dedikation. Vi er med til at ændre hårpleje på flere måder og vi har dedikeret vores arbejde til at udvikle og træne de bedste frisører i vores hårplejeprodukter.


Ved hjælp af naturlige, plejende ingredienser og nyeste teknologier er alle vores innovative produkter lavet med både frisør og kunde i tankerne, alt vores arbejde er udviklet for bedst at kunne supplere behov og talent.

Vil du vide mere om Paul Mitchell og G&G Danmark? Så kontakt os i dag

+45 39 40 20 40

  • facebook
  • instagram
bottom of page