top of page
Paul Mitchell Clean Beauty

Good for hair. Good for planet.

Ønsker du høre mere, eller teste Clean Beauty, kontakt kundeservice på tlf.: 39 40 20 40

Inspireret af et ønske om at gøre det rigtige

Siden 1980 har Paul Mitchell® utrætteligt fokuseret på at være en virksomhed med gode værdier og dedikeret til at gøre verden til et smukkere sted. 

Alt hvad vi foretager os, bygger på respekt for mennesker, dyr og natur.

Paul Mitchell® Clean Beauty er endnu et skridt mod målet om en mere bæredygtig fremtid. Kombinationen af naturlige økologiske ingredienser og innovativ Bio-baseret, genanvendelig plast, er vores seneste bidrag til den grønne omstilling af skønhedsindustrien.

Fordi hverken dyr, mennesker eller miljø skal lide for smukt hår.

Fra naturen til dit hår

Paul Mitchell® Clean Beauty hårplejeprodukter er sammensat af nøje udvalgte ingredienser og er udviklet med det højest mulige naturlige indhold, uden at gå på kompromis med den professionelle kvalitet. Vores ingredienser er dyrket på en biodynamisk farm i Toscana i Italien.

Høj kvalitet gennem innovation

Kombinationen af nøje udvalgte naturlige økologiske ingredienser og videnskabeligt udviklede ekstrakter såsom; hyaluronsyre, peptider og antioxidanter skaber produkter med topprofessionel performance.

Clean_Beauty_Paul_Mitchell_244.png

Paul Mitchell har siden 1980 været en pioner indenfor Cruelty-free, og var den første hårpleje producent til offentligt at tage afstand til dyretest, i en tid hvor alle andre testede på dyr.          

Clean Beauty produkterne er naturligvis helt Cruelty-free og Veganske.                                                 

Fordi hverken dyr, mennesker eller miljø skal lide for smukt hår.

Paul_Mitchell_Clean_Beauty_JPMS_3453.png

Paul Mitchell® Clean Beauty opfylder vores ønske om at gøre hårpleje mere bæredygtigt. Vi dyrker vores naturlige økologiske ingredienser, på en Bio-dynamisk farm i Toscana, Italien og produktionen foregår naturligvis med 100% vedvarende energi. Det er det ultimative “farm to bottle” koncept.

Fremstillet med

100% vedvarende energi.

En udvalgt sammensætning af plantebaserede ingredienser

der forkæler håret.

Paul Mitchell® Clean Beauty har udviklet en innovativ Bio-baseret emballage, som består af 90% sukkerrør fra Brasilien, der samtidig er 100% genanvendeligt. Vores innovative Bio-plast opfanger nemlig mere CO2 under sukkerrørene vækstcyklus, end det udleder i produktionen. Herved forhindrer vi udledning af de drivhusgasser, som er skadelige for planeten og den primære årsag til global opvarmning.       

                    

Modsat genbrugsplast, Ocean Waste plast og andre grønne emballerings typer, har vi med vores Bio-baseret plastemballage, ikke blot skabt en CO2 neutral, men derimod en CO2 positiv emballage løsning. Dette er i tråd med vores løfte, om at give tilbage til naturen.

Mitchell_Beauty_Clean_Paul_JPMS_456.png
Clean_Beauty_2342.png

I mere end 40 år har vi arbejdet efter målsætningen om at gøre det bedste for mennesker, dyr, planeten og de kommende generationer. John Paul Mitchell Systems har forpligtet sig til at gøre produktionen endnu mere grøn og bæredygtig. Clean Beauty er bare endnu et skridt på vejen af vores samlede løfte om at minimere vores klimaaftryk.

Bæredygtige & Etiske Ressourcer

Når det kommer til ingredienserne i vores hårprodukter, forsøger vi altid at give dig det allerbedste med det mindst mulige klimaaftryk.

Reducering af Jomfru-Plast

Med øget brug af genbrugsplast og innovativ Bio-plast, reducerer vi vores forbrug af oliebaseret jomfru-plast.

Reducering af CO2 Aftrykket

Uanset om vi planter 1 million træer eller fremstiller med vedvarende energikilder, sker det med målet om at udlede så lidt CO2 som overhovedet muligt.

Minimering af Affald

Lige fra reducering af emballage til kompromisløs sortering af vores affald, er vi fokuserede på at gøre jorden grønnere.

Everyday_Mitchell_Paul_Beauty_Clean_241.
Mitchell_JPMS_Clean_Beauty_Repair_Paul.p
Hydrate_Paul_Mitchell_Beauty_Clean.png
Smooth_Anti_Frizz_Clean_Beauty_Paul_Mitc
bottom of page