top of page
Paul Mitchell Clean Beauty

Good for hair. Good for planet.

Ønsker du høre mere, eller teste Clean Beauty, kontakt kundeservice på tlf.: 39 40 20 40

Inspireret af et ønske om at gøre det rigtige

Paul Mitchell® siden 1980 uafbrudt fokuseret på at være en virksomhed med stærke værdier og engageret sig i at gøre verden til et smukkere sted.

Vores handlinger er grundlagt på respekt for mennesker, dyr og natur. 

Paul Mitchell® Clean Beauty repræsenterer endnu et skridt mod vores mål om en mere bæredygtig fremtid. Ved at kombinere naturlige økologiske ingredienser med innovativ, bio-baseret, genanvendelig plastik, bidrager vi til den grønne omstilling af skønhedsindustrien. 

Fordi hverken dyr, mennesker eller miljø bør lide for at opnå smukt hår.

Fra naturen til dit hår

Paul Mitchell® Clean Beauty hårplejeprodukter er skabt med omhu udvalgte ingredienser og er udviklet med det maksimale naturlige indhold, uden at gå på kompromis med den professionelle kvalitet. Samtlige ingredienser stammer fra en biodynamisk gård beliggende i Toscana, Italien.

Høj kvalitet gennem innovation

Kombinationen af nøje udvalgte naturlige økologiske ingredienser og videnskabeligt udviklede ekstrakter såsom; hyaluronsyre, peptider og antioxidanter skaber produkter med topprofessionel performance.

Clean_Beauty_Paul_Mitchell_244.png
Paul_Mitchell_Clean_Beauty_JPMS_3453.png

Paul Mitchell® Clean Beauty har udviklet en innovativ Bio-baseret emballage, som består af 90% sukkerrør fra Brasilien, der samtidig er 100% genanvendeligt. Vores innovative Bio-plast opfanger nemlig mere CO2 under sukkerrørene vækstcyklus, end det udleder i produktionen. Herved forhindrer vi udledning af de drivhusgasser, som er skadelige for planeten og den primære årsag til global opvarmning.       

                    

Modsat genbrugsplast, Ocean Waste plast og andre grønne emballerings typer, har vi med vores Bio-baseret plastemballage, ikke blot skabt en CO2 neutral, men derimod en CO2 positiv emballage løsning. Dette er i tråd med vores løfte, om at give tilbage til naturen.

Mitchell_Beauty_Clean_Paul_JPMS_456.png
Clean_Beauty_2342.png

I mere end 40 år har vi arbejdet efter målsætningen om at gøre det bedste for mennesker, dyr, planeten og de kommende generationer. John Paul Mitchell Systems har forpligtet sig til at gøre produktionen endnu mere grøn og bæredygtig. Clean Beauty er bare endnu et skridt på vejen af vores samlede løfte om at minimere vores klimaaftryk.

Bæredygtige & Etiske Ressourcer

Når det kommer til ingredienserne i vores hårprodukter, forsøger vi altid at give dig det allerbedste med det mindst mulige klimaaftryk.

Reducering af Jomfru-Plast

Med øget brug af genbrugsplast og innovativ Bio-plast, reducerer vi vores forbrug af oliebaseret jomfru-plast.

Reducering af CO2 Aftrykket

Uanset om vi planter 1 million træer eller fremstiller med vedvarende energikilder, sker det med målet om at udlede så lidt CO2 som overhovedet muligt.

Minimering af Affald

Lige fra reducering af emballage til kompromisløs sortering af vores affald, er vi fokuserede på at gøre jorden grønnere.

bottom of page