top of page

søn. 21. maj

|

Dragør - Paul Mitchell Danmark

SALGSMOTIVATION

Robert Cromeans kommer til Danmark! Once in a life time opportunity Kunne du tænke dig inspiration til at booste salons salg af kurbehandlinger og produktsalg, for på den måde styrke salonens økonomi? Pris kr. 299,00 (inkl. frokost )

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
SALGSMOTIVATION

Tid og sted

21. maj 13.00 – 17.00

Dragør - Paul Mitchell Danmark, A. P. Møllers Allé 1, 2791 Dragør, Danmark

Gæster

Om eventet

Nu får du og dit personale en kæmpe mulighed for at blive undervist af selveste Robert Cromeans, som er en af de største salgsguru’er inden for frisørbranchen.

Udover at være salgsguru er Robert også uddannet frisør, salonejer samt underviser og platform artist. Som Global Artistic and Business Director for Paul Mitchell Global, har Robert hjulpet og inspireret tusindvis af frisører til at optimere deres forretningsstrategier, og skabt stor succes med hans teknikker.

Robert har en helt særlig tilgang til undervisning, han kan inddrager publikum, og får på overbevisende vis hans motto igennem til publikum. Roberts Cromeans motto er: “Hvis jeg kan gøre det, kan du også”

Kom og få ny motivation til dig og dit team, og oplev hvordan små tips og tricks kan gøre en kæmpe stor forskel for din forretning.

Vi glæder os til at se dig i enten Dragør eller Aarhus. Hvis du har lyst til at læse mere om Robert, kan du besøge han Instagram her: @Robertcromeans

Del dette event

bottom of page